Bedste WMF Ostehøvl: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Høvle.dk » Alle guides » Ostehøvl » WMF Ostehøvl

Du er landet på Høvle.dk, det helt rigtige sted at finde WMF ostehøvl. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF ostehøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af WMF Profi Plus ostehøvl

1: WMF Profi Plus ostehøvl

Bedste pris: 130.00 hos KitchenOne.dk

Denne ostehøvl fra det tyske kvalitetsmærke WMF er skarp og klarer at skære pæne skiver af bløde såvel som hårde oste. Den er nem at bruge og lige så nem at rengøre – den tåler nemlig maskinopvask. Ostehøvlen er en del af serien Profi Plus, hvor der find… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Dyreste WMF Ostehøvl på listen er WMF Profi Plus ostehøvl fra KitchenOne.dk med en pris på 130.00. Billigste udvalgte Ostehøvl er WMF Profi Plus ostehøvl som du kan købe for 130.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Ostehøvl vi har fundet koster i gennemsnit 130 kr.
Ovenstående WMF Ostehøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Ostehøvl tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostehøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostehøvl blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostehøvl:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Høvle.dk