Bedste Zwilling Ostehøvl: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Høvle.dk » Alle guides » Ostehøvl » Zwilling Ostehøvl

Du er landet på Høvle.dk, det helt rigtige sted at finde Zwilling ostehøvl. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zwilling ostehøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Zwilling Pro ostehøvl 22,5 cm., med tænder

1: Zwilling Pro ostehøvl 22,5 cm., med tænder

Bedste pris: 129.00 hos KitchenOne.dk

Et perfekt ostebord kræver perfekte redskaber. Denne ostehøvl fra Zwilling Pro serien er perfekt til at skære skiver af ost – med høj præcision. Høvlen ligger godt i hånden under anvendelse, hvorfor brugervenligheden er i top, og yderligere har den et eks… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Zwilling Pro ostehøvl 22,5 cm.

2: Zwilling Pro ostehøvl 22,5 cm.

Bedste pris: 180.00 hos KitchenOne.dk

Pro ostehøvlen fra Zwilling er utrolig nem at betjene, og yderligere skærer den perfekte skiver af delikat ost. Ostehøvlen er fremstillet af rustfrit stål, som er et særdeles pålideligt materiale, der sikrer ultimativ holdbarhed. Yderligere har den et erg… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Dyreste Zwilling Ostehøvl på listen er Zwilling Pro ostehøvl 22,5 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 180.00. Billigste udvalgte Ostehøvl er Zwilling Pro ostehøvl 22,5 cm., med tænder som du kan købe for 129.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 51 kr. – de 2 Zwilling Ostehøvl vi har fundet koster i gennemsnit 154.5 kr.
Ovenstående Zwilling Ostehøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Zwilling Ostehøvl tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostehøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostehøvl blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostehøvl:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Høvle.dk

Mere med Zwilling:

Er du vild med Zwilling, men Ostehøvl var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Zwilling: